+36 1 280 6911
Time Versalift Versalift

A VERSALIFT márkanevű járműre szerelt emelőkosarakat a TIME Manufacturing Co., gyártja az Amerikai Egyesült Államokban. Az első ilyen berendezést 1965-ben készítették és napjainkig több mint 90.000 darabot gyártottak. Ma a világ egyik vezetői gyártójaként több mint 400 alkalmazottal, több mint 11.000-m2 es területen Texasban, Waco városban gyártja a gépeket. Éves termelésük kb 4000 db, amit a világ 150 országába szállítanak. Kínálatukban szerepelnek feszültség alatti munkához, átforduló és hagyományos csuklógémes, teleszkópos és vegyes szerelőkosarak. A zárt kocsiszekrényes (dobozos) teherautóra szerelt emelőkosarak piacán sok éve piacvezetők. A társaság kereskedelmi részlege Dániában működik, itt végeznek felszereléseket is.

Platóra szereltVersalift LT 90 TB

A legjobban elterjedt, sima platóra szerelt emelők, különböző magasságú, különféle járművekre felszerelve.

Zárt kocsira szereltVersalift LT 110 TB

Azok akik minden nap javítási munkát végeznek változó helyszíneken, azoknak az ideális megoldás a műhelykocsinak kialakítható "dobozos" autó.

Szigetelő gémesVersaift LAT 140 TB

Ezekkel az emelőkkel feszültség alatt, úgy nevezett "FAM" munkát lehet végezni a magasban. Az alapkivitelről 46 000 V feszültségig lehet dolgozni, de vannak magasabb szigetelésű változatok is.

Powered Kft. Budapest Soroksári út 150.