+36 1 280 6911

ALKATRÉSZ ÜZLETÁGCASE, KOBELCO, DOOSAN, MITSUBISHI, ISUZU

A Powered Kft alkatrész üzletága a társaság gépforgalmazásából kifolyólag született meg és diákéveit maga mögött hagyva az utóbbi években jelentős mértékű fejlődésen esett át. Mára elmondható, hogy a társaság által forgalmazott gépek alkatrész ellátásán túl az üzletágnak számos saját tevékenységi köre van.

A 90-es években a Powered Kft többek között a Benati építőipari gépeket forgalmazta, majd később a Fiat-Hitachi földmunkagépek magyarországi képviseletét látta el. A Fiat-Hitachi 2002-ben Fiat-Kobelco , majd 2004-ben New Holland lett, de társaságunk azóta is szállít alkatrészeket mindezekhez a gépekhez bármi is legyen a neve, vagy a színe. Ezeken felül természetesen a CNH cégcsoport további építőipari alkatrészeit is forgalmazzuk, úgy, mint a KOBELCO, a CASE és az O&K. Ezutóbbiról érdemes tudni, hogy a gyár akvizíziójakor a hajtóműrészlegét a Carraro vásárolta meg, így alkatrészt közvetlen a Carraro-tól szállítunk, jelentősen csökkentve a szállítási határidőt, illetve az árakat.

2012-ben társaságunk megállapodást írt alá a japán Takeuchi gépek magyarországi forgalmazására. Az értékesítésen túl bérbeadással és természetesen alkatrész-értékesítéssel is foglalkozunk.

A KUBOTA dízelmotorok alkatrészellátását 1998-ban kezdtük és pár évvel később szerződéses jogviszonyok között folytattuk, így azóta társaságunk látja el a KUBOTA Dízelmotort gyártó részlegének magyarországi képviseletét. Büszkék vagyunk arra, hogy mára a végfelhasználókon kívül számos ismert motorjavító műhelyt és motoralkatrész forgalmazót is ügyfeleink között tudhatunk.

Társaságunk gyári forrásból forgalmaz alkatrészeket a szintén japán ISUZU és MITSUBISHI motorokhoz.

A 2000-es években már határozottan láttuk a nálunk jelentkező felhasználói igényekből, hogy hajtóművekkel, hajtásláncokkal kell foglalkoznunk. Rengeteg igény érkezett híd- és váltóalkatrészekre. Felvettük a kapcsolatot a Carraro-val, aki már akkor is a világ egyik legmeghatározóbb gyártója volt. Egy hosszú folyamat végeredményeként 2006-ban forgalmazói szerződést kötöttünk, s azóta hivatalosan a Powered Kft a CARRARO magyarországi közvetlen viszonteladója. Rendszeresen járunk továbbképzésekre, személyesen ismerjük az ott dolgozó kollégákat, minek köszönhetően a mindennapi ügyek intézése is olajozottabban megy.

Büszkék voltunk, hogy a Carraro minket választott, de nem elégedtünk meg ennyivel. Azon dolgoztunk, hogy a mára már legnagyobbnak mondható hajtómű gyártó logóját is hivatalosan illeszthessük ajánlatainkra. Több hónapos egyeztetést követően 2013 januárjától a Powered Kft a DANA SPICER magyarországi hivatalos és szerződött partnere, így elmondhatjuk, hogy a mezőgazdaságitól az építőipariig, a bányászatitól az erdészetiig minden alkalmazásban tudunk közvetlen gyári, ezáltal kedvezőbb ajánlatot tenni. Hogy miért? Ennek megértésében az alábbi folyamatábra igyekszik segítséget nyújtani.

 

Társaságunk Bob2Center üzletágának keretében forgalmazunk gyári, eredeti alkatrészeket Bob2 gépekhez. Készletünkön megtalálhatók az olyan népszerű termékek, mint szűrőkészletek, saját márkás kenőanyagok, motoralkatrészek, kopó alkatrészek, matricák, járatos csapszegek, perselyek, elektromos jeladók, vezérlőközpontok, de igény szerint rövid határidővel bármilyen gyárilag elérhető alkatrészt tudunk szállítani. A fenti felsorolásból nem véletlenül maradtak ki a legnépszerűbb tételek, a gumiabroncs, illetve a gumilánc, hiszen ezen termékek forgalma igényelte, hogy külön üzletág foglalkozzon velük. Így született meg a Gumiabroncs és Gumilánc Centrumunk, mely talán Magyarország legszélesebb választékát kínálja készletről a 10-16,5, illetve 12-16,5 méretű gumiabroncsokból, és készletezi gumiláncból a járatos méreteket.

A Powered Kft. az általa forgalmazott földmunkagépek kiegészítéseként az INDECO hidraulikus bontókalapácsokat forgalmazza immár 20 éve. Az ezen időszak alatt eladott darabszám méltó referenciaként szolgál, s a minőséget fémjelzi, hogy raktárunk INDECO polca a helység egyik legritkábban látogatott része. Természetesen készletezzük a forgalomban lévő méretű berendezések kopó alkatrészeit, tömítéseit, bontótüskéket. A tavalyi évben elérkezettnek láttuk az időt, hogy más bontókalapácsok alkatrész-értékesítésével, illetve javításával is foglalkozzunk. Így alalkult meg a Hammer Center üzletágunk, melynek keretében az alábbi gyártmányú bontókalapácsokhoz kínálunk alkatrészt, háttérszolgáltatást: ATLAS COPCO , DNB , FURUKAWA , IDROMECCANICA , INDECO , KOMATSU , KRUPP , MONTABERT , NPK , OKADA , OMAL , PROMOVE , RAMMER , SOCOMEC , SOOSAN , TOYO , TOKU

A megrendelt alkatrészek az elérhetőség függvényében átvehetők telephelyünkön személyesen, illetve igény esetén az ország területének jelentős részére 1 munkanapos expressz kiszállítást tudunk biztosítani. A raktárunkban el nem érhető alkatrészek időszakos, gyűjtő szállítással kerülnek beszállításra az adott gyártótól, de felár ellenében van mód egyedi légi, illetve közutas szállításra is. Ennek részleteiről kollégáink tájékoztatást részletes tájékoztatást adnak.

Várjuk minden kedves ügyfelünk érdeklődését, ajánlatkérését, munkanapokon reggel 6 és délután 17 óra között. Elérhetőségeink a Kapcsolat menüpont alatt találhatók.